Over

Wij willen ons graag voorstellen:

Dansschool Schavemaker bestaat sinds 1980 begonnen onder leiding van Jacques en Afra Schavemaker. Inmiddels maken hun dochters Amanda en Nicole, en zoon Jacco ook deel uit van de dagelijkse leiding en doen dit samen met een groep enthousiaste vrijwilligers.

Dansschool Schavemaker is FDO gediplomeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dansleraren en mag zich derhalve "SWINGING WORLD" dansschool noemen. Tevens zijn we aangesloten bij de Nederlandse Algemene Danssport Bond (N.A.D.B.) en de International Dance Teachers Association (I.D.T.A.).

Wij beschikken over 2 danszalen, met een oppervlakte van elk 140 m2, waarvan 100 m2 netto-dansvloeroppervlakte.

En wilt u na afloop van de les even gezellig wat drinken of napraten, kan dit in één van de gezellige bars.

Naast stijldansen (Ballroom, Latin) hebben wij clubs voor Zumba Fitness; Zumba Toning; Streetdance niveau 1, 2 en 3.
Cursussen Zumba Fitness worden ook overdag gegeven. Op zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur. 

Tevens hebben wij speciale clubs voor 55+. Voor deze cursussen (inmiddels beginners, gevorderden en vergevorderden) worden de lessen overdag gegeven. Op woensdagochtend en donderdagochtend.

Tevens zijn we op de zaterdagochtend begonnen met de cursus Draag & Dans. In deze cursus kunt u met uw baby of kleuter lekker dansen. Ook oma's en opa's kunnen met de kleinkinderen hieraan deelnemen.

In het voorjaar geven wij korte cursussen Rock 'n Roll, West Coast Swing, Opfriscurssen Ballroom en Latin, Quickstep/Cha cha (Bruidsparen), Technieklessen Ballroom en Latin.

Klik hier om een verhindering te melden!

Facebook

Deelnemer Langedijkerpas

Dansschool Schavemaker

Dorpsstraat 510
1723 HG Noord - Scharwoude

0226 - 31 47 31

IBAN: NL 43 RABO 0237 3138 55

info@dansschoolschavemaker.nl

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.