Jaargang 18 - Nummer 2

Hallo allemaal,

Hierbij onze eerste digitale nieuwsbrief. Graag zouden wij het van jullie willen horen als er iets niet klopt.

Wat was het gezellig, het gemaskerde bal en de andere vrijdansavonden! Voor degenen die er niet waren, jullie hebben wat gemist. Maar jullie krijgen nog een kans op de volgende vrijdans-avonden, daarover later meer.

Inmiddels zijn de danslessen alweer volop aan de gang en er wordt met veel enthousiasme meegedaan. Maar vergeet een ding niet, en dat is om even te bellen als je afwezig bent. Wij willen graag van tevoren weten als je niet aanwezig kunt zijn op een les. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om op een andere avond in te halen. Als je belt om je af te melden, zullen wij je altijd informeren over de inhaalmogelijkheden. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is 0226-314731. We zijn bereikbaar tussen 17 uur en 18 uur. Of je kunt je afmelden via de website.

Vrijdansen voor de jeugd

Zaterdag 1 november en 15 november is er weer voor de jeugd vrijdansen. Hierbij beginnen wij om 21.00 uur en gaan wij door tot 23.30 uur. Hiervoor vragen wij een kleine bijdrage van € 2,-. Omdat we leuke reacties ontvangen hebben op het gemaskerde bal, hebben we besloten in januari weer een vrijdansen met thema te organiseren. Uiteraard is het vrijdansen voor iedereen toegankelijk. Neem gezellig vrienden en vriendinnen mee; hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Vrijdansen voor de volwassenen

Voor de volwassenen is er in november natuurlijk ook vrijdansen. Zaterdag 8 november en 22 november zal er voor jullie vrijdansen zijn. Van 21.30 tot 00.30 uur hebben jullie de tijd om lekker de dansen door te dansen. Uiteraard is het vrijdansen ook toegankelijk voor niet-leerlingen. De entree bedraagt € 3,- per persoon.

Gezamenlijk vrijdansen

Omdat de decembermaand afwijkende vrijdansavonden heeft in verband met Sinterklaas en de kerstballen, hebben we besloten dat we voor iedereen (jeugd en volwassenen) zaterdag 29 november ook vrijdansen houden. Van 21.00 tot 00.30 uur gaan we er een gezellige avond van maken. De entree voor deze avond zal € 2.50 per persoon zijn.

Frisje van de maand

In de maand november is het FRISJE VAN DE MAAND: SINAS. Dit houdt in dat je voor dit frisje niet € 1,60 betaald, maar € 1,10. Dus van 1 november tot en met 30 november betaal je daar € 1,10 voor. Dit geldt ook tijdens het vrijdansen voor de jeugd.

Kerstbal

Zaterdag 20 december is het kerstbal voor de volwassenen. Vanaf 1 november zijn de kaarten hiervoor verkrijgbaar. Het kerstbal voor de volwassenen is een gezellige feestavond met een avondvullend programma. De kaarten zijn € 10,- per stuk.

Voor de jeugd organiseren we dinsdag 23 december het kerstbal. Ook hiervoor kun je vanaf 1 november kaarten bestellen. Ook dit is altijd een gezellige feestavond met een avondvullend programma. De kaarten zijn € 6,- per stuk.

Kerstvakantie

In de periode van zaterdag 20 december tot en met zondag 4 januari zijn er geen lessen.

Wedstrijddansen

Het wedstrijdseizoen gaat ook bijna van start. In de hal hangt de agenda met de wedstrijden van zowel de jeugd als de paren. Mocht je hieraan deel willen nemen, meld dit dan even op de les. De jeugd kan op maandag van 18.30-19.30 een uurtje extra training volgen, voor de volwassenen is dit op zaterdag van 9.30-10.30 uur.

Voor nu alvast veel plezier met de lessen. We zien je graag op het vrijdansen verschijnen!

Groetjes van de familie Schavemaker

Dansschool Schavemaker | Dorpsstraat 510 | 1723 HG Noord - Scharwoude | www.dansschoolschavemaker.nl | info@dansschoolschavemaker.nl | 0226 - 31 47 31