Hallo dansers en danseressen,

Hierbij alweer een nieuwe SNB met daarin alle nieuwtjes die ons te wachten staan de komende tijd!

We hebben nog lang niet iedereen gesproken, dus namens ons allen wensen wij jullie natuurlijk en gezond, gezellig en swingend 2015!!

Nieuwjaarsbal jeugd en volwassenen

We beginnen het nieuwe jaar met vrijdansen voor iedereen! Oftewel Nieuwjaarsbal 2015! Dit vindt plaats zaterdag 10 januari 2015 van 21.00 uur tot 00.30 uur en is toegankelijk voor zowel de jeugd als de volwassenen. De entree hiervoor bedraagt € 2,50 per persoon.

Armeense kinderen op bezoek

Zoals ieder jaar komt er ook dit jaar een groep Armeense kinderen een middag op bezoek. Zij komen op zaterdag 17 januari van 14.00 tot 16.00 uur. De kinderen zijn een maand hier in Nederland te gast bij gastgezinnen in de regio Alkmaar. Het zijn hoofdzakelijk weeskinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar. Wij gaan natuurlijk deze kinderen een fantastische middag bezorgen. Maar daar hebben wij hulp voor nodig. Vind je het leuk om ons hierbij te helpen, dan ben je van harte welkom. Wat moet je doen? Hoofdzakelijk de kinderen begeleiden bij dansjes die we ze gaan leren (bijvoorbeeld: de zevensprong, stoelendans, enz). Wil je meer weten, vraag het ons.

Vrijdansen voor de jeugd

Zaterdag 17 januari 2015 is er voor jullie weer vrijdansen. Van 21.00 tot 23.30 uur kunnen jullie de nieuw geleerde pasjes weer doordansen en uiteraard gezellig bijkletsen met (nieuwe) vrienden en vriendinnen. Het vrijdansen is ook toegankelijk voor niet-leerlingen. De entree bedraagt € 2,- per persoon.

Vrijdansen voor volwassenen

Zaterdag 24 januari 2015 is er vrijdansen voor de volwassenen. Van 21.30 tot 00.30 uur hebben jullie de tijd de pasjes door te oefenen en lekker te bewegen op de dansvloer. Het vrijdansen is ook toegankelijk voor niet-leerlingen. De entree bedraagt € 3,- per persoon.

Vrijdansen voor jeugd en volwassenen

Hoewel het zaterdag 31 januari 2015 eigenlijk de 5e zaterdag van de maand is, is er toch vrijdansen. Dit vrijdansen is voor iedereen toegankelijk dus voor zowel de jeugd als de paren. Maar het is wel een speciaal vrijdansen! Een vrijdansen met thema! Het thema is GOET VAUT! Dus je kunt dragen wat je wilt, laat de fantasie lekker gaan! Het vrijdansen is van 21.00 uur tot 00.30 uur en de entree bedraagt € 2,50 per persoon.

Frisje van de maand voor de jeugd

In de maand januari zal COLA het frisje van de maand zijn. In deze maand betaalt de jeugd dus geen € 1,60 maar € 1,10 voor dit drankje (geldt alleen gedurende de lessen en het vrijdansen voor de jeugd).

Nieuwe cursussen

Vanaf 13 januari beginnen we met nieuwe cursussen. Maar mocht je nog mensen kennen die toch ook het nieuwe jaar swingend willen beginnen? Zij kunnen zich nog opgeven. De volgende cursussen gaan we binnenkort beginnen:

Op de dinsdagavond een nieuwe cursus Stijldansen voor volwassenen. Het is een cursus van 20 weken lang, van 20.30 uur tot 22.30 uur.

Voor de kinderen starten we met Streetdance (op de dinsdagavond), Kidsswing (op de woensdagavond) en Clipdance (op de donderdagavond).

Voor de sportievelingen is er plaats op de verschillende Zumba-lessen (Zumba Fitness en Zumba Toning) die gegeven worden.

Kijk op onze website: www.dansschoolschavemaker.nl voor de mogelijkheden.

Tot de volgende keer!

Groetjes van de familie Schavemaker

Dansschool Schavemaker | Dorpsstraat 510 | 1723 HG Noord - Scharwoude | www.dansschoolschavemaker.nl | info@dansschoolschavemaker.nl | 0226 - 31 47 31