Hallo dansers en danseressen,

Weer een leuke SNB deze maand want we hebben jullie weer veel te vertellen!

Afdansen

We hebben het vorige maand ook al benoemd, maar het afdansen komt nu echt dichterbij!
Het afdansen vindt plaats op zaterdag 21 april.
Het afdansen houdt in dat je aan een professionele jury laat zien wat je geleerd hebt. Deze jury zal je hier cijfers voor geven. Hier zullen we tijdens de lessen meer over vertellen maar probeer voor het afdansen alvast een partner te zoeken. Die heb je zeker nodig. Als dit op het allerlaatste moment moet gebeuren, kan dat alleen maar problemen opleveren. De briefjes liggen al bij de ingang, dus opgeven kan vanaf nu!

We hebben geen kleding voorschriften, maar we zouden het wel leuk vinden als jullie niet in (blauwe) spijkerkleding zouden afdansen en liever niet op sportschoenen. Dames in een rokje of jurkje zou leuk zijn, maar is ook geen verplichting.
Gedurende de hele avond is de bovenzaal ook geopend. Hier kunnen de mensen, die afdansen, oefenen.

Het tijdsschema voor het afdansen ziet er als volgt uit:

 • 19.00 uur: Zaal open en nummers afhalen;
 • 19.30 uur: Start afdansen.

Iedereen danst eerst af voor de Ballroomdansen en daarna voor de Latindansen. Uiteraard is het afdansen voor jullie ouders en andere mensen die willen aanmoedigen gratis te bezoeken.
We kunnen alleen niet zeggen hoe laat je aan de beurt bent.

Op zaterdag 19 mei 2018 is de diploma-uitreiking voor iedereen. Aansluitend is er vrijdansen. Er is deze avond geen entree!

Vrijdansen

Zaterdag 10 maart en zaterdag 24 maart is er vrijdansen van 21.00 uur tot 0.00 uur. Net als anders bedraagt de entree € 2,50 per persoon. Kom lekker oefenen en natuurlijk nieuwe vrienden en vriendinnen maken!

Ook is er op woensdag 28 maart van 14.00 uur tot 16.15 uur vrijdansen, speciaal voor de ouderen die niet meer op school zitten of hoeven te werken. De entree bedraagt € 2,50 per persoon en dit vrijdansen is uiteraard toegankelijk voor iedereen.

Voorjaarscursussen

Vanaf mei starten we een korte voorjaarscursus. De cursussen duren 6 weken en de lessen zijn 1 uur. American Smooth, Rock 'n Roll, Salsa, Herhaling/Techniek, Techniek Ballroom en Latin zijn de cursussen die aangeboden worden. Voor meer informatie, kijk binnenkort op www.dansschoolschavemaker.nl
De kosten van deze cursussen zijn € 40,00 per persoon per cursus. Als je 2 cursussen gaat doen, betaal je geen € 80,00 maar € 70,00.
Speciaal voor de bruidsparen van deze zomer beginnen wij een z.g. Bruidsparen cursus. Daarin leren wij een stukje Quickstep en Cha cha cha. Deze cursus van 1,5 uur kost € 55,00 per persoon.
Wil je ook hier meer over weten, kijk hiervoor binnenkort op de website. Je kunt je natuurlijk ook opgeven door middel van de inschrijfformulieren bij de uitgang.

Ook Zumba gaat nog even door, nog 10 weken zelfs! De cursus is natuurlijk ook voor degenen die nog nooit Zumba les gevolgd hebben. Lekker nog even strak de zomer in! De kosten bedragen € 70,00 per persoon. Wil je 2 x in de week Zumba dansen, betaal je € 110,00 per persoon. Geef je binnenkort op via een inschrijfformulier of via de website.

Inschrijven nieuwe seizoen binnenkort mogelijk!

De nieuwe data van de aanvang van de cursussen voor het nieuwe seizoen zijn binnenkort bekend. Vanaf half maart zijn de inschrijfformulieren beschikbaar en komen ze op de website te staan en bij de uitgang te liggen.

Agenda tot en met juni 2018

 • Zaterdag 10 maart 2018: Vrijdansen
 • Zaterdag 24 maart 2018: Vrijdansen
 • Woensdag 28 maart 2018: Vrijdansen 55+
 • Zaterdag 7 april 2018: Vrijdansen
 • Zaterdag 21 april 2018: Afdansen
 • Zaterdag 19 Mei 2018: Vrijdansen + Diploma uitreiking
 • Zaterdag 2 Juni 2018: Vrijdansen
 • Zaterdag 16 Juni 2018: Vrijdansen
 • Zaterdag 30 Juni 2018: Vrijdansen

We hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd, maar als er nog vragen zijn, dan weten jullie ons te vinden!

Groetjes van de familie Schavemaker

Dansschool Schavemaker | Dorpsstraat 510 | 1723 HG Noord - Scharwoude | www.dansschoolschavemaker.nl | info@dansschoolschavemaker.nl | 0226 - 31 47 31